De 10 beste tipsene til sommerfest med jobbenEndelig er sommeren her og det er tid for fest og arrangementer – også med kollegaer! Her er de ti beste tipsene for årets sommerfest.


Det er heldigvis nok av ting du kan gjøre for en spesiell sommerfesten man husker!


Videre vil du lese om våre 10 tips til sommerfesten på jobben:


- Sommerlige drinker

- Dekor

- Hold drikken kald

- Musikk: DJ

- Musikk: Live-artist

- Leker

- Tepper og gode klær

- Humor

- Mat

- Underholdning: Magi


Sommerlige drinker


Å lage gode drinker er en kunst som heldigvis kommer i flere former og vanskelighetsgrader. Dette er en ypperlig måte å overraske på. Husk at det er sommer, så hold det sommerlig med for eksempel disse gode drinkene:


- Bellini

- Kyoto

- Moscow Mule,

- Gin Tonic,

- Strawberry Daiquiri,

- Mojito

- En enkel punchbolle
Dekor: Spice it up!


Skjer sommerfesten på selve arbeidsplassen? Da må det spices opp! Det er sjeldent man synes det er kult å være der man jobber etter stengetid, ved mindre man glemmer litt at man er der. Start helt enkelt med lett ommøblering, før man pynter lokalet .


Blomster gir gode og sommerlige assosiasjoner. Her fungerer det like bra med kjøpte blomster som selvplukkede. Jo mindre høytidelig, jo bedre.


Ballonger og annet party-dekor får selv voksne menn i 60-årene til å senke skuldrene. Ballonger trenger heller ikke å forvandle lokalet til å ligne på et åsted for en barnebursdag heller. Ønsker du en mer «classy touch» finnes det mange subtile farger å velge mellom som også bringer de lette assosiasjonene man er ute etter.


Forvandle pulter til bord med en duk. Husk at menneskene som kommer vil virkelig sette pris på innsatsen som har blitt lagt inn for å denne sommerfesten!


Hold drikken kald


Når varmen kommer blir gjestene også tørste! Kanskje er også kjøleskapet fullt av mat? Da skader det ikke å finne en alternativ løsning for nedkjøling av drikkevarer. Kjølebaljen er noe som er krever ekstremt lite av arrangøren å fikse. Bruk en vaskebalje eller det du har med tilfredsstillende volum, hell på is og eventuelt litt vann, så er du ferdig! Kjølebaljer kan stå både innendørs og utendørs slik at det alltid er noe forfriskende i nærheten av gjestene. Om du vil ta det opp et hakk kan du gjøre en metallbøtte du for eksempel har hjemme og henge et håndkle over hanken. Da mangler bare boblene!


Musikk: DJ


Hva er verre for en fest enn musikk som ikke slår an? Dropp bryet med lister og gjetning og la en profesjonell ta av seg musikken. En DJ kan virkelig gjøre kvelden spesiell, og legger en helt egen tone på kvelden. På Bookd finner du profesjonelle DJ-er med god erfaring rundt å få mennesker ut på dansegulvet. Pluss hva folk synes om musikken DJ-en spiller vil alltid vil være et trygt samtale-emne å falle tilbake på.


Musikk: Live-artist


Hvor ofte er du på en fest der du får et liveshow av en ekte artist? De fleste har nok kanskje aldri opplevd dette på en sommerfest. Dette er en stor mulighet til å sette inntrykk hos selskapet, og som vil gi årets sommerfest en plass i hukommelsen til samtlige deltakere! Det er ekstremt lett å booke en profesjonell artist i 2022. Det er kun å laste ned Bookd-appen og velge fra øverste hylle den artisten som passer ditt arrangement best! Du finner flere kjente utøvere i et mangfold av sjangere! Og hvem liker ikke litt show?

Leker


Lek er ikke kun for barn, og det trenger heller ikke være i streng regi eller et stort opplegg. Sett fram et bord til beer-pong og spillere vil komme! Fyll koppene med litt vann så folk ikke begynner å helle øl i koppene: Det er bare god HMS! Har dere en plen – eller plass innendørs for den slags skyld – er også kubb en slager blant festdeltakere. Det er sosialt og gøy, og kanskje enda morsommere inne!


Tepper og gode klær


Skal dere være ute? Når natten kommer blir man minnet på at man bor i Norge. Pass på at alle får med seg at de må ha med gode klær før sommerfesten. Ellers er det alltid deilig for både den som husker og glemmer å ta med nok klær at det også finnes tepper og pledd.


Latter og komedie


Folk koser seg når de ler og blir underholdt. Dessverre er det ikke lett å være morsom foran en folkemengde. Det kan fort bli cringe! Heldigvis kan du nå også enkelt booke en profesjonell standup-komiker på Bookd. Her er det et stort utvalg av profesjonelle komikere og mennesker som gjør standup.


Mat


Ikke stress med store kokkeleringer. Kjøtt, grønnsaker og snacks på grillen er noe alle liker. Bare pass på at de som ikke spiser kjøtt har nok av gode grønnsaker. Vil du dra matopplevelsen opp i 6. gir anbefaler vi å leie inn en profesjonell kokk, som Aron Espeland. Dette er en staselig bonus som få vil forvente, og det er lett ordne! Kontakt Chef Aron i Bookd-appen og fortell om ditt arrangement. Aron vil servere en opplevelse alle deltakerne vil like.Opplev magi


Er det underholdningen det står på kan kvelden bli magisk med en magiker. En av de beste er Rune Carlsen som du også kan booke direkte i Bookd-appen til din sommerfest. Rune er kjent fra blant annet X-faktor Sverige og Norske talenter og vil garantert forbløffe selv de mest seriøse på jobben.


Lykke til!

50 visninger0 kommentarer